Meteen naar de inhoud

Partners

 

 

De Traianus Regatta wordt mede mogelijk gemaakt door:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bavaria

Bavaria is al jaren bij uitstek de bierleverancier van N.S.R.V. Phocas en een grote sponsor van de Traianus Regatta. Naast de algemene sponsoring van Bavaria aan onze vereniging, maakt Bavaria het al sinds 2017 mogelijk dat wij over voldoende catering voorzieningen beschikken tijdens de roeiwedstrijd en het aansluitende feest bij Phocas. 

Oud Phocas

Reünistenvereniging Oud Phocas is ook een belangrijke sponsor van N.S.R.V. Phocas en van de Traianus Regatta. De reünistenvereniging is al vanaf de eerste editie in 2017 een grote kracht achter de organisatie van onze eigen roeiwedstrijd in Nijmegen. Zo heeft Oud Phocas de Traianus Regatta onder meer gesteund door het faciliteren van wedstrijdvoorzieningen.

kWh People

Sinds 2023 is kWh People de trotste partner van de Traianus Regatta. Door deze samenwerking zijn wij als organisatie in staat om ons evenement verder te verduurzamen. Dit is een kernwaarde waar kWh ook voor staat. kWh People beschikt over een netwerk met meer dan 20.000 ambitieuze professionals in de duurzame energie en circulariteit. Hun missie is het creëren van een ideale match tussen kandidaat en organisatie.

Volta Energy

Dankzij de nieuwe samenwerking met Volta Energy draait de Traianus Regatta op duurzame energie! Volta Energy levert zelfvoorzienende, mobiele stroomvoorzieningen die draaien op zonne-energie. Een van de kernwaarden van Volta Energy is duurzaamheid. Door Volta Energy heeft de Traianus Regatta een duurzaam alternatief voor de dieselaggregaat. Zo kunnen wij samen een flinke stap in de juiste richting zetten.

Interesse in een samenwerking?

Heeft uw bedrijf ook affiniteit met deze prachtige studentensport en het neerzetten van een mooi evenement? Zou u ons willen steunen in onze ambitie om ieder jaar een betere, duurzamere roeiwedstrijd te organiseren? Neem dan vrijblijvend contact op met extern@nsrvphocas.nl of kom een kijkje nemen tijdens de Traianus Regatta op 15 april 2023. Indien u interesse heeft in een bredere samenwerking met onze Nijmeegse Studenten Roeivereniging kunt u wellicht ook een kijkje nemen op onze website onder ‘Samenwerken’.