Partners

De Traianus Regatta wordt mede mogelijk gemaakt door:

Bavaria

Bavaria is al jaren bij uitstek de bierleverancier van N.S.R.V. Phocas en een grote sponsor van de Traianus Regatta. Naast de algemene sponsoring van Bavaria aan onze vereniging, maakt Bavaria het al sinds 2017 mogelijk dat wij over voldoende catering voorzieningen beschikken tijdens de roeiwedstrijd en het aansluitende feest bij Phocas. 

Swapfiets

Swapfiets is al sinds 2018 sponsor van N.S.R.V. Phocas en sinds kort ondersteunt Swapfiets de organisatie van de Traianus Regatta. Dankzij Swapfiets kunnen coaches, roeiers en toeschouwers een Swapfiets huren tijdens de roeiwedstrijd, om mee te fietsen langs de baan en deelnemers van de Traianus Regatta aan te moedigen.

Oud Phocas

ReĆ¼nistenvereniging Oud Phocas is ook een belangrijke sponsor van N.S.R.V. Phocas en van de Traianus Regatta. De reĆ¼nistenvereniging is al vanaf de eerste editie in 2017 een grote kracht achter de organisatie van onze eigen roeiwedstrijd in Nijmegen. Zo heeft Oud Phocas de Traianus Regatta onder meer gesteund door het faciliteren van wedstrijdvoorzieningen.

Interesse in een samenwerking?

Heeft uw bedrijf ook affiniteit met deze prachtige studentensport en het neerzetten van een mooi evenement? Zou u ons willen steunen in onze ambitie om ieder jaar een betere, duurzamere roeiwedstrijd te organiseren? Neem dan vrijblijvend contact op met extern@nsrvphocas.nl of kom een kijkje nemen tijdens de Traianus Regatta op 23 april 2022. Indien u interesse heeft in een bredere samenwerking met onze Nijmeegse Studenten Roeivereniging kunt u wellicht ook een kijkje nemen op onze website onder 'Samenwerken'.