Meteen naar de inhoud

Partners

De Traianus Regatta wordt mede mogelijk gemaakt door:

Bavaria

Bavaria is al jaren bij uitstek de bierleverancier van N.S.R.V. Phocas en een grote sponsor van de Traianus Regatta. Naast de algemene sponsoring van Bavaria aan onze vereniging, maakt Bavaria het al sinds 2017 mogelijk dat wij over voldoende catering voorzieningen beschikken tijdens de roeiwedstrijd en het aansluitende feest bij Phocas. 

Oud Phocas

ReĆ¼nistenvereniging Oud Phocas is ook een belangrijke sponsor van N.S.R.V. Phocas en van de Traianus Regatta. De reĆ¼nistenvereniging is al vanaf de eerste editie in 2017 een grote kracht achter de organisatie van onze eigen roeiwedstrijd in Nijmegen. Zo heeft Oud Phocas de Traianus Regatta onder meer gesteund door het faciliteren van wedstrijdvoorzieningen.

Freave

Onze nieuwste sponsor van N.S.R.V. Phocas is Freave, een softwareontwikkelaar. Wij verheugen ons enorm op deze nieuwe samenwerking en zijn blij dat zij samen met ons de Traianus Regatta willen realiseren. 

Interesse in een samenwerking?

Heeft uw bedrijf ook affiniteit met deze prachtige studentensport en het neerzetten van een mooi evenement? Zou u ons willen steunen in onze ambitie om ieder jaar een betere, duurzamere roeiwedstrijd te organiseren? Neem dan vrijblijvend contact op met extern@nsrvphocas.nl of kom een kijkje nemen tijdens de Traianus Regatta op 15 april 2023. Indien u interesse heeft in een bredere samenwerking met onze Nijmeegse Studenten Roeivereniging kunt u wellicht ook een kijkje nemen op onze website onder 'Samenwerken'.