Meteen naar de inhoud

Route & parkeren OUD

Route per auto

Bezoekers van de Traianus Regatta kunnen parkeren aan de Parmasingel tussen de kruising met de Parallelweg en de Griftdijk Zuid.

Route Noord
Rotterdam (A15)
Den Haag/Leiden/Delft (A12/A50/A15)
Groningen/Zwolle (A1/A50/A12/A325)
Enschede  (A50/A12/A325)
Wageningen (A50/A15)

Op bovenstaande route doorrijden tot knooppunt Ressen. Volg vanaf daar route richting Nijmegen-centrum over de A325/N325 – S110. Neem na de van der Valk direct de afslag naar rechts naar station Lent en volg de Griftdijk Zuid, parallel aan de N325 tot het parkeerterrein.

Route Zuid (‘Hertogenbosch/Eindhoven/Tilburg/Breda/Middelburg)

Volg vanaf Oss de A50 richting Nijmegen/Arnhem tot knooppunt Valburg. Neem vanaf daar de A15 tot knooppunt Ressen richting Nijmegen-Noord. Volg vanaf daar route richting Nijmegen-centrum over de A325/N325 – S110. Neem na de van der Valk direct de afslag naar rechts naar station Lent en volg de Griftdijk Zuid, parallel aan de N325 tot het parkeerterrein.

Route Limburg

Volg de A73 tot knooppunt Neerbosch, sla daar rechtsaf op de Neerbosscheweg. Volg deze weg over de brug tot de rotonde, sla op de rotonde linksaf de s100 op richting Kleve. Volg de s100 tot over de nieuwe Waalbrug tot de kruising met de N325 en sla daar rechtsaf richting Kleve. Neem na de van der Valk direct de afslag naar rechts naar station Lent en volg de Griftdijk Zuid, parallel aan de N325 tot het parkeerterrein.

Route per trein

Via Arnhem (Richting Groningen/Zwolle/Enschede – Amsterdam/Utrecht/Haarlem – Rotterdam/Den Haag/Leiden/Delft)

Vanuit de richting Arnhem zijn er 2 mogelijkheden om het wedstrijdterrein te bereiken.

1: Met de sprinter richting ’s Hertogenbosch of Wijchen (om het kwartier) naar station Nijmegen Lent. Vanaf daar is het wedstrijdterrein te voet te bereiken. Op dit station zijn géén OV-fietsen beschikbaar.

Vanaf Arnhem Centraal is het ongeveer 14 minuten met de trein naar Nijmegen Lent en daar 10 minuten lopen.

2: Met de Intercity richting Nijmegen (vanaf richting Utrecht) of Roosendaal (richting Zutphen/Zwolle) doorrijden naar station Nijmegen. Vanaf daar is het wedstrijdterrein per bus of (OV-)fiets te bereiken.

Vanaf station Nijmegen is het wedstrijdterrein maximaal 10 minuten fietsen of te bereiken met de bus (niet geadviseerd).

Via ’s Hertogenbosch (Richting Tilburg/Breda – Middelburg – Rotterdam – Eindhoven/Maastricht)

Ook vanuit de richting ’s Hertogenbosch is het wedstrijdterrein op twee manieren te bereiken.

1: Door de Intercity richting Zwolle op station Nijmegen (centraal) te verlaten en over te stappen op de sprinter richting Arnhem Centraal of Zutphen naar Nijmegen Lent. Vanaf daar is het wedstrijdterrein te voet te bereiken. Op dit station zijn géén OV-fietsen beschikbaar.

Vanaf station Nijmegen is het ongeveer 3 minuten met de trein naar Nijmegen Lent en vanaf daar 10 minuten lopen.

2: Door ook op station Nijmegen (centraal) uit te stappen en vanaf daar per (OV-)fiets of bus naar het wedstrijdterrein te gaan.

Te voet vanaf Nijmegen Lent

Per fiets vanaf station Nijmegen

OV-fietsen zijn onder het stationsplein te verkrijgen.

Per bus vanaf station Nijmegen

De volgende buslijnen brengen je naar station

Bus 13, 14, 15 en 33 brengen u naar bushalte Veur Lent.

De bussen vertrekken ongeveer te tegelijk (binnen 7 minuten) en doen 8 minuten over de reis. Vanaf de bushalte is het nog 1 á 2 minuten lopen naar het wedstrijdterrein.

Route per BoWa

Zie voor algemene bereikbaarheid kopje “route per auto”.

De botenwagens kunnen, zoals op de plattegrond te zien is, geparkeerd worden op de Lentse Warande aan de oostelijke zijde van de N325. Navigeert u naar: Lentse Warande, 6663 BJ Nijmegen (coordinaten: 51°51’27.4″N 5°52’08.9″E)

Wij vragen u zich van tevoren te melden via deze Google Forms

Belangrijk!: Er zijn geen stellingen aanwezig, dus eigen bokjes e.d. zijn vereist!